OM MIG


Jeg er i 2007 uddannet dyreadfærdsterapeut på Etologisk Institut hos Roger Abrantes og Karen S. Strandbygaard.


Jeg har sidenhen arbejdet med de problematikker, der kan opstår, når dyr og ejer misforstår hinandens signaler. Dette forekommer som regel på grund af små misforståelser og manglende viden om dyrets adfærd. Ofte kan disse små misforståelser,  som hurtigt kan ende ud i uhensigtmæssig adfærd, afvikles ved hjælp af bittesmå ændringer i ens daglige omgang med dyret.


Gennem tiden har jeg været på utallige kurser og workshops med nogle af verdens førende dyretrænere og dette har givet mig et godt blik for dyrenes adfærd og velfærd og et solidt fundament, for at kunne rådgive og videreformidle gode råd og anvisninger til dyreejere, der har brug for hjælp.


I 2022 tænkte jeg dog, at min viden om etologi og indlæringsplykologi ikke længere var nok. Ønsket om et holistisk syn på dyrene blev større og jeg startede op på uddannelsen som Holistisk Hesteterapeut på Kompetencegaarden. Her blev jeg uddannet i dyrenes fysiologi og anatomi. Musklegrupper, bindevæv, meridianbaner åbnede en ny verden for mig og jeg uddannede mig som hestemassør, kraniosakralterapeut og homøopat. Ligeledes uddannede jeg mig som fysiurgisk massør til  mennesker, så jeg kunne hjælpe de heste og ryttere, der kompenserede for hinanden på rideturerne og så jeg kunne få indblik i om rytterens skævheder påvirkede hestens mekanik.


For at kunne skabe et fuldstændigt holistisk billede af dyrene, startede jeg ligeledes op på Dyreclairvoyanceskolen hos Kit Benlolo. Her åbnede en spritny verden sig for mig. Pludselig opdagede jeg hvor let det var gennem energetiske bølger at kunne kommunikerer med dyrene på et andet niveau end jeg hidtil havde gjort. Det blev nemmere for mig, at kunne hjælpe dyrene og behandle dem, fordi det gik op for mig, at jeg kunne mærke deres smerter i min egen krop og fordi de ønskede at kommunikere med mig. Det gik op for mig, at dyrene som regel altid har en kærlig besked til deres ejere.


Med ovenstående uddannelser og erfaring har jeg en bred vifte af redskaber til at kunne hjælpe alle dyr og alle ejere med de problematikker de nu engang har. Ønsker du hjælp, er  du mere end velkommen til at henvende dig.