Dyretelepati

En dyretelepati foregår ved, at man modtager tanker, billeder, følelser og ord fra sit dyr. Jeg skriver "man", fordi det er noget vi alle gør mere eller mindre bevidst eller ubevidst. De pludselige indskydelser vi ofte får, når vi kigger på vores dyr, er i virkelighedenm dit dyr, der forsøger at kommuikere til dig.

At kommunikere med dyr, er noget af det smukkeste i verden og noget jeg er virkelig taknemmelig for at måtte arbejde med.

Siden jeg var barn har jeg haft en enorm glæde ved dyr. Jeg har altid fået fortalt, at jeg kunne "noget særligt". I virkeligheden er det ikke særligt, for det er noget vi alle kan og vi kender alle til intuition og "den 6. sans". Vi benytter os af det hele tiden og vejrer stemninger og følelser hos andre allerede inden vi har nået at tale med dem. Det er det samme vi gør, når vi taler med dyr. Det eneste det kræver er, at vi lytter og gemmer egne tanker og følelser til side. Dette kan til tider være svært og så driller kommunikationen og bliver utydelig og urigtig, men når vi først har lært at lytte og være stille, så sker det. Og det er magisk.


Dét, at tale med dyr, er noget jeg stadig øver mig på, og er meget ydmyg omkring. Ønsker du en telepati med dit dyr, så har jeg, så længe jeg læser på www.dyreclairvoyanceskolen.dk særlige tilbud til dig.ged klappes
mig ig hesti
mags og tanaks
luddiogtanaka
6
kraniosakralpalio
4
hestogmor
ireneogtanaka
bøf 1
dewey
freja ligger ned