Vores kæledyr forsøger på bedste vis, at fortælle os, hvis der er noget der går dem på. Af og til forstår vi dem ikke og deres adfærd bliver måske voldsommere, mere uhensigtmæssig og endda af og til farlig.


Som dyreejer har du et ansvar for dit dyrs velbefindende, ligesom du har et ansvar i at reagere, når din ven forsøger at fortælle dig noget. Heldigvis, er det sådan, at de fleste kæledyrsejere har en solid og kompetent forståelse for deres dyr og ved når noget er galt. Det er bare ikke altid de ved, hvordan de skal handle på det.


Når vores heste ændrer adfærd skyldes det i 80 % af tilfældende et fysiologisk problem, men stress, flytninger, nye ejere eller en ændring i ejerens adfærd, kan også spille ind.


Hos hundene skyldes det ofte misforståelser og en menneskeliggørelse af vores hunde, der kan give dem en uhensigtmæssig adfærd, som i mange tilfælde kan ende med en aflivning. Op mod 60.000 til 70.000 hunde bliver årligt aflivet og en stor del af dette skyldes problematisk adfærd. 


Oplever du, at dit dyr har ændret adfærd eller ønsker du bare at forkæle det med en velgørende behandling er du velkommen til at kontakte mig. Jeg har gennem de seneste 20 år arbejdet med adfærdsbehandling af dyr. Sidenhen har jeg videreuddannet mig og kan nu således udover adfærdsbahendling tilbyde både massage til hest, hund og rytter, kraniosakralterapi og dyretelepati.